Reisje naar Amerika (Dag 1 en 2)
Door: Bruiloftgangers
Blijf op de hoogte en volg Nora
17 Oktober 2007 | Verenigde Staten, Chicago
Zondag 21 oktober vertrokken we met zijn vieren naar Amerika om naar de Bruiloft te gaan van Francine en Wilfred. Omdat we toch nog het e.e.a. wilden zien gingen we eerst nog even naar Chicago.
Het is nog steeds lekker warm (25 graden) maar dit zal de komende dagen dratisch gaan veranderen. Temperaturen van 10 tot 15 graden is in deze tijd van het jaar normaal... Als het maar droog blijft dan vinden we het prima!
De eerste dag flink last van een jet-lag met z'n allen. Maar toch maar even naar de fontein (bekend van Married with Children) in Grant Park gelopen, die jammer genoeg (alweer) uit stond. Om 19.00 lokale tijd ging bij iedereen het licht uit. 's Morgens om 4.00 uur lekker naar CNN kijken omdat iedereen reeds wakker was.
De tweede dag even lekker de stad gaan verkennen. Met de taxi naar de Magnificent mile (shopping area) en een bezoekje aan de John Hancock Tower. Op de 95ste verdiepingen hebben we genoten van een geweldig uitzicht getuige de foto.
Groeten van de Bubs en kom geregeld kijken want we hebben de laptop meegenomen.
23 Oktober 2007 - 15:08
Jappie!!!:
Ziet er goed uit!!!! I'm sooooooo jealous! Geniet ervan en geef ons maar regelmatig een update!
xxx uit Heiloo -
23 Oktober 2007 - 18:54
Anke En Rogier:
Yo, ziet er goed uit allemaal.
Zien jullie snel!
Tot morgen?