Ritje naar Wauseon - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu Ritje naar Wauseon - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu

Ritje naar Wauseon

Door: Bruiloftgangers

Blijf op de hoogte en volg Nora

25 Oktober 2007 | Verenigde Staten, Chicago

Gisteren uitgecheckt en met een taxi naar de luchthaven gereden. Daar bij Alamo onze auto opgepikt. Deze bleek in eerste instantie te klein te zijn dus we vroegen om een upgrade voor een mini-van. Dit zou 35 dollar per dag meer gaan kosten (voor 5 dagen dus een behoorlijk bedrag). Na wat gebedel kregen we de auto voor 15 dollar meerprijs en een volle tank benzine mee. Marco begon met de rit naar de tussenstop (Hometown Buffet) in Indiana. Na lekker voor weinig gegeten te hebben vervolgde we de weg naar Francine. Rob nam het stuur over en had nog een ritje van 120 mile voor de boeg.

's avonds om 19.00 kwamen we aan en checkte we in (Best Western). Daarna naar Francine gereden waar het een dolle drukke boel was! Leuk om iedereen weer te zien!