Nog 1 dag voor de bruiloft
Door: Bruiloftgangers
Blijf op de hoogte en volg Nora
26 Oktober 2007 | Verenigde Staten, Chicago
Terug in de hotelkamer hebben we nog de nodige Buds en zakken chips genuttigd. Om een uur of 22.00 arriveerde Anouk en Andre uit Chicago na hun huwelijksreis in Mexico. (Deze is niet geheel op rolletjes verlopen maar daarover later meer).
Morgen een verslag van de bruiloft, dus hou de website in de gaten!!
Groeten,
Nora, Marco, Patrick, Rob, Rogier, Anke, Anouk en Andre.
26 Oktober 2007 - 09:21
Jutta:
Wat ziet het er leuk uit!!
Did you milk the cows already, Marco? Or did the cows milk YOU??
Wij denken aan jullie! Veel plezier nog and enjoy the wedding!
Nogmals heel veel geluk voor Francine en Wilfred :-)
Hasta la pasta!
YUKA
(zo noemen mij de spanjaarden nu - is makkelijk te onthouden want het is de naam van een palmboom!!!) -
26 Oktober 2007 - 11:58
Joris:
Hola Chicos!!
Wat een gaaf idee om zo het 'thuisfront' op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de States. Wat een profi hè, die Marco...
Francine en Wllfred: Nogmaals een fantastische dag toegewenst vandaag. We denken aan jullie!
Graag wilde ik dan hierbij eindigen met de spreuk: "¡Con leche mas hombre!" oftewel "Met melk meer mans"!
Saludos, Joris. -
26 Oktober 2007 - 20:43
Lars En Patries:
Hey luitjes.
Allereerst willen we Wilfred en Francine hartelijk feliciteren.
Het is super dat we het zo toch nog allemaal een beetje meekrijgen wat er allemaal gebeurd in de VS
Groetjes Lars en Patries -
27 Oktober 2007 - 07:34
Joris:
Enne!!!! Hebben ze alletwee "YES" gezegd??? Hou ons niet langer in spanning! Laten we er maar even vanuit gaan dat het gelukt is, dus Francine en Wilfred: VAN HARTE PROFICIAT!!! -
27 Oktober 2007 - 20:53
Vivian (Opbroek-Mic):
Wat een leuke foto's weer. Erg leuk om zo een beetje te kunnen volgen wat jullie daar allemaal uitspoken! Wat een groot bedrijf daar bij Francine!!
Groetjes Vivian