Terug naar Chicago - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu Terug naar Chicago - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu

Terug naar Chicago

Door: Bruiloftgangers

Blijf op de hoogte en volg Nora

29 Oktober 2007 | Verenigde Staten, Orlando

's Morgens weer lekker vroeg uit de veren. Om 8:15 zaten we weer lekker wafels te bakken waar we nu al erg bedreven in zijn geworden. Na het lekkere ontbijt werd het tijd om de koffers te pakken en uit te checken. Rob en Patrick vonden het geen probleem om de winterkleding van ons mee terug te nemen naar Nederland. In Florida hebben we die immers niet nodig (hopen we).

Na uitgecheckt te hebben namen we afscheid van Rogier en Anke die later deze dag ook uitchecken en terugrijden naar Detroit. Nu eerst nog even terugrijden naar Chicago... toch een ritje van ongeveer 4 uur (Al zegt Wilfred dat hij hier maar 2,5 uur voor nodig heeft om naar Chicago Downtown te rijden, naja met zijn BMW X5 met maar liefts 4.4 liter onder de kap moet hij wel nog een keer extra tanken onderweg.... dit hoeven wij gelukkig niet hehe)

De trip naar Chicago verliep zonder problemen al zat onze TomTom er af en toe naast.... gelukkig weet Tom je dan wel weer terug op de goede weg te leiden.

Nadat we de auto teruggebracht hadden namen we de shuttle bus naar de luchthaven. Hier checkte we in en namen later afscheid van Rob en Patrick die naar een andere gate moesten om naar Amsterdam te vliegen.... Nora en ik hadden een vlucht van 2,5 uur voor de boeg die ook vlekkeloos verlopen is.

Eindelijk zitten we nu weer in het Hotel (alweer een Best Western maar ditmaal in Orlando). Het is nu 22.00 uur en hebben net een pizza besteld omdat we verekken van de honger!

Morgenvroeg uitchecken en de auto ophalen. We vervolgen onze reis dan naar Miami. Lees morgen meer hierover!

Nora en Marco

• 29 Oktober 2007 - 08:01

Mien Parren:

Marco en Nora, bedankt voor jullie leuke foto's en ervaringen. Zo konden we fijn meegenieten van de belevenissen en het plezier dat jullie tot nu toe samen hebben gehad met als middelpunt Francine en Wilfred.
    Ik hoop dat iedereen weer behouden thuiskomt en wens jullie beiden vooral nog een heel fijne vakantie toe.
    groetjes Mien P.

• 29 Oktober 2007 - 12:18

Patrick:

he hallo Marco en Nora,

Ben weer goed aangekomen in het regenachtige thorn.Bedankt voor de leuke week en enog een fijne vakantie.

groetjes Patrick

• 29 Oktober 2007 - 13:16

Anke En Rogier:

Hallo,

Op zondag nog even in Detroit naar GM (general motors) geweest en Rogier heeft daadwerkelijk in een HUMMER gezeten!
    Toen toch maar de weg naar het vliegveld gezocht. Veel te vroeg natuurlijk, maar och ja wat moet je anders.

Ook wij zijn heelhuids aangekomen. De vlucht viel ons mee, een beetje proberen te slapen....
    Eenmaal in Nederland stonden we al snel in 14 km file...welkom terug.

Blij weer thuis te zijn, wensen jullie een fijne vakantie toe en volgen jullie uiteraard op de voet!

Groetjes en tot kijk

• 29 Oktober 2007 - 21:50

André En Anouk:

Hoi hoi,

ook wij zijn weer terug van weggeweest.
    Gisteren auto afgeleverd, shuttelbus naar vliegveld, koffers in gecheckt en met de trein naar downtown Chicago.

We hadden zeeën van tijd maar uiteindelijk hebben we toch hard moeten rennen om onze vlucht te halen. ahum..
    het kon ook niet uitblijven..(als was het dit keer onze eigen schuld)
    Korte vlucht naar Detroit en daarna huiswaarts.

We hebben een mooie vakantie achter de rug. Hopelijk vergaat het jullie de komende tijd net zo!

groeten André en Anouk