Nog eventjes geduld... - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Nora Yahya - WaarBenJij.nu Nog eventjes geduld... - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Nora Yahya - WaarBenJij.nu

Nog eventjes geduld...

Door: Marco & Nora

Blijf op de hoogte en volg Nora

11 Oktober 2008 | Nederland, Eindhoven

Nog 1 weekje en dan is het weer zover. Voor de vierde keer wagen we ons al vliegend over de grote plas naar America. Deze keer vergezeld met Pap en Mam! Het is de tweede keer voor hun om zo'n verre reis te maken. De eerste keer was naar Singapore ter gelegenheid van onze bruiloft. En nu dan naar de andere kant van onze aardkloot....

We zullen deze website weer gaan gebruiken om een compleet reisverslag te maken met leuke foto's. We hebben het account geupgrade naar 200 foto's, dus we kunnen even vooruit.

Volgende week zaterdag vertrekken we naar Amsterdam om een nachtje te overnachten bij Van Der Valk om alvast een beetje in de stemming te komen....

Hou dus allemaal deze website in de gaten! We proberen er iets moois van te maken!

Nora & Marco
Thea & Jan

• 12 Oktober 2008 - 09:30

Mien Van A/A/J - S&N:

Ik wens jullie nu alvast veel voorpret en voor straks héél veel reisplezier!!!
    groetjes

• 14 Oktober 2008 - 19:56

Francine:

Een goede vlucht alvast en voor daarna een super zonnige vakantie en ik hou jullie in de gaten!!!

• 16 Oktober 2008 - 11:22

Jeannepeet:

een hele goeie reis en wij wensen jullie een geweldige vakantie. Wij zullen jullie blijven volgen. groetjes en tot ziens.

• 18 Oktober 2008 - 10:54

Wim En Marianne:

We wensen jullie een goede reis, en let een beetje op die oudjes.
    groetjes

• 19 Oktober 2008 - 10:13

Helga,Bart,Laura&Jan:

Maak er een onvergetelijke reis van en geniet van ieder moment.Jullie verdienen het!Groetjes van Helga,Bart,Laura&Jan

• 22 Oktober 2008 - 08:37

Jos En Chantal:

Een hele fijn vakantie samen met pap en mam. We zullen jullie verslag volgen! Een knuffel van Fenne en tot kijk.