Taddaaaa eindelijk zijn we dan in Miami!! - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu Taddaaaa eindelijk zijn we dan in Miami!! - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu

Taddaaaa eindelijk zijn we dan in Miami!!

Door: Marco & Nora

Blijf op de hoogte en volg Nora

20 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Miami

We zijn met z’n alle zaterdag al vertrokken richting Amsterdam om een nachtje door te brengen in het Hotel A4 Schiphol (van der Valk). Hier was het mogelijk om de hele periode de auto gratis te parkeren. Na een overheerlijk diner gingen we op tijd naar bed omdat we er alweer heel vroeg uitmoesten om te ontbijten (5:00!!). Het ontbijt buffet was heel goed, typisch van der Valk stijl. 7:20 vertrok de shuttle naar schiphol (ongeveer 10 minuten rijden). Gelukkig hadden we thuis al online ingecheckt zodat we de hele rij voorbij konden lopen bij de incheck balie. Na wat geshopt en rondgeslenterd te hebben dronken we nog een lekker kopje Nederlandse koffie (in amerika is koffie slootwater). Om 10:20 vlogen we richting Atlanta, een vliegreisje van 9 uur. Behoorlijk afgebrand liepen we vervolgens richting de band met koffers want deze moesten door de douane waarna we ze opnieuw moesten inchecken voor de reis naar Miami. Eerst met de trein van Terminal E naar terminal B, ons vliegtuig zou van B27 vertrekken. Een half uur voor boarding werd er omgeroepen dat de vlucht van B13 zou vertrekken…. Een ongeluksgetal. En wat voor een ongeluk…. B13 lag 2 kilometer verder in dezelfde terminal. Om 17:13 (Georgia time) vlogen we dan eindelijk verder naar Miami, een vlucht van 1 uur en 20 minuten.
In Miami hadden we geen problemen meer met douane en konden we zo naar buiten lopen waar een lekkere warme deken over ons heen viel…. Ongeveer 28 graden nog om 19:00, erg he?
Met een taxibus naar het hotel omdat al onze koffers niet in een gewone taxi zouden passen. Dit weten we uit ervaring omdat Patrick, Rob en Nora 2 koffers op de schoot moesten pakken in Chicago vorig jaar.
15 minuten later zaten we in onze suite van het hotel Dorchester aan Collins Avenue. Na ons even verfrist te hebben liepen we nog even door south beach op zoek naar een leuk restaurantje. Uiteindelijk kwamen we bij een spaans restaurantje waar we heerlijk gegeten hebben en lekker gedronken hebben (corona!!) :o). We liepen onderweg terug naar het hotel langs bij Walgreens om nog wat in te slaan voor ons ontbijtje.
Terug in het hotel gekomen bedachten we ons niet lang en gingen direct naar bed.
Tot morgen,
Jan, Thea, Marco en Nora