Een lekkere laatste luie dag in Miami… - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu Een lekkere laatste luie dag in Miami… - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu

Een lekkere laatste luie dag in Miami…

Door: Marco & Nora

Blijf op de hoogte en volg Nora

23 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Miami

Vandaag te voet richting het noorden van Miami Beach. Dit hadden we nog niet gezien dus we waren benieuwd. Lekker geluncht bij de Burger King en vervolgens weer terug richting het hotel. Een totale afstand van 10km… dus we waren behoorlijk aan de hek. Nog even boodschappen doen bij Walgreens en CVS Pharmacy om wijn, tortillas en Guacamole in te slaan alsmede de broodjes die we nog nodig hebben voor het ontbijt morgenvroeg. Daarna uitchecken en de auto op gaan halen. Morgen verlaten we Miami en vervolgen we onze weg naar Key West.
Tot morgen,
Jan Thea Marco en Nora

• 23 Oktober 2008 - 11:42

Anke:

Jurre vond het maar een gekke foto van Marco. Tja, dat zegt genoeg, toch.

• 23 Oktober 2008 - 12:23

Francine:

Aan de hek??? What the hek??? Hahahaha. Lekker hoor, glaasje wijn, guacamole, zonnetje.... Hier vriest het al!

• 23 Oktober 2008 - 13:29

Rob:

Ik ben het met Jurre eens ;)

• 23 Oktober 2008 - 19:23

Petra:

he luitjes valt ook niet mee als je vacantie heb om ook nog eens zo lang te wandelen gelukkig weer geblust sante doe obama de goetjes xxxxxx