Dagje Key West… - Reisverslag uit Key West, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu Dagje Key West… - Reisverslag uit Key West, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu

Dagje Key West…

Door: Marco & Nora

Blijf op de hoogte en volg Nora

25 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Key West

Vannacht slecht geslapen door het slechte weer. Tot 5 uur ’s morgens herrie gehoord van de carnaval vierende jeugd. Na een overheerlijk ontbijt in ons hotel reden we naar het centrum van Key West om de auto te parkeren. Na de parkeermeter flink gevuld te hebben zijn we het historisch gedeelte van Key West ingelopen. Hier hebben we onder andere foto’s genomen bij de Paal die het meest zuidelijke punt van Amerika aangeeft. Bij helder weer zou je hier Cuba moeten zien liggen. We liepen verder en kwamen langs een oude vuurtoren, het huis van Ernest Hemmingway en het huis van oud-president Truman. Prachtig om te zien hoe de oude kern bewaard is gebleven. Houten huizen met schommelstoel op de veranda (net als in de film). Toen we aankwamen op Mallory Square had er net een cruiseschip aangelegd. Heel imposant om te zien. Op het terras van Mallory Square dronken we het lokale drankje Key Lime Lemonade (Key Limeade) heel lekker verfrissend. We vervolgde onze weg over Duval street waar ze al de barbecues op aan het zetten waren voor het feest wat weer tot in de kleine uurtjes zal gaan duren. Toen zijn we terug naar de auto gegaan om te checken of de meter niet op nul stond. We zijn verder gereden naar een groot shopping center (Key Plaza Shopping Center). Hier hebben we lekker gelunched bij TGIF (Thank God it’s Friday). Na onze buikjes lekker rondgegeten te hebben gingen we terug naar het hotel om nog even lekker te gaan zwemmen.
Vandaag vroeg naar bed want morgen wordt een vermoeiende dag. We gaan de reis vervolgen door de Everglades met als eindbestemming Naples (aan de westkust van Florida).
Tot morgen!
Jan Thea, Marco en Nora

• 25 Oktober 2008 - 06:52

Nathalie:

Dat marktje ziet er gezellig uit zeg! Nora, big spender, heb je al flink ingeslagen?
    Het klinkt allemaal goed en de foto's spreken voor zich, jullie hebben een fantastische tijd daar. Geniet ervan!!!

• 25 Oktober 2008 - 08:30

Petra :

zo,zo gaaf bootje daar wil ik nou wel mee op vacantie als het kan en wat genieten jullie toch maar weer bofkonten fijn weekend xxxp

• 25 Oktober 2008 - 17:41

Japke En Sander:

Hi Marco en Nora! Ziet er goed uit daar! Jammer van het slechte weer! Hopelijk wordt het gauw weer lekker zonnig! Have fun in de Everglades morgen en geniet nog van de rest van jullie vakantie!

• 25 Oktober 2008 - 17:46

Sander (nu Alleen):

Marco, staat je goed die blauw, groen, geel, rode strepen! ;-)