En nu nog inpakken… - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu En nu nog inpakken… - Reisverslag uit Orlando, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu

En nu nog inpakken…

Door: Marco & Nora

Blijf op de hoogte en volg Nora

09 November 2008 | Verenigde Staten, Orlando

Gisteren geen kans gezien om nog een verhaaltje online te zetten. De constant haperende internetverbinding maakte dit onmogelijk. Vandaag zijn we na het ontbijt nog de laatste inkopen gaan doen. Eindelijk de trui voor sander gevonden. Bij het filiaal in Daytona (Abercrombie & Fitch) hadden ze de trui niet op voorraad. Volgens de filiaalmanager moesten we het in Orlando proberen waar een veel groter filiaal ligt. In shopping mall Millenia slaagden we dan toch! Ook bij Sketchers nog een paar paar schoenen gekocht. Daarna nog wat souvenirtjes gekocht…. Ik denk dat we nu een heel koffer met souvenirs meenemen naar Nederland…
’s middags de hele middag aan het zwembad gelegen van het hotel. Heerlijk in de zon wat we na vandaag zeker zullen gaan missen.

’s avonds een afspraak gemaakt met een vrouw die we vorig jaar in Orlando hebben leren kennen. We zijn met haar hele familie (Man Bobby, vrouw Jennifer en dochter Christina) gaan eten bij een Vietnamees restaurant in het hartje van Orlando. Eerst naar hun huis gereden om even kennis te maken met haar man en haar dochter. Leuk om eens in het huis van een Amerikaanse familie rond te neuzen. Hele aardige mensen en ze zullen ons in de toekomst ook in Nederland een bezoekje komen brengen.

Ongelooflijk veel meegemaakt deze vakantie zoals jullie de afgelopen weken hebben kunnen lezen. Nu zijn we weer blij dat we weer naar huis kunnen gaan. Oost West…. Maar nog altijd Thuis Best.
We hopen dat we jullie veel plezier hebben gedaan met het schrijven van deze vakantieindrukken. Wellicht dat jullie zelf zin hebben gekregen om eens de oversteek naar Florida te wagen. Wat ons betreft zeker de moeite waard!

Morgenvroeg vertrekken we richting de luchthaven en vliegen we via Atlanta terug naar Amsterdam. We zien jullie binnenkort weer in Nederland!

Marco Nora Jan en Thea

• 09 November 2008 - 08:11

Sander:

Wow! Cool! Jullie hadden niet zoveel moeite hoeven doen hoor! Maar onwijs bedankt alvast!!!

Marco, van harte gefeliciteerd! Have a nice day!!!!!

• 09 November 2008 - 08:30

De Spanjaarden:

Oh, MAN, ik dacht dat ik de eerste zou zijn, maar Sander was weer sneller. Maar goed, toch van haarte un feliz cumpleaños gewenst, Marco! Un beso de vuestros amigos españoles!!

• 09 November 2008 - 09:23

Jeannepeet:

MARCO,van harte proficiat!Wat hebben jullie een geweldige vakantie gehad. Leuk dat wij het zo konden volgen en ook wat hebben kunnen zien van Florida.Thea en Jan jullie zullen wel een weekje nodig hebben om bij te komen van alles.Wij wensen jullie een goede reis terug naar Eindhoven en Stramproy groetjes.

• 09 November 2008 - 10:47

Jullie Buurtjes:

wij allen wensen jou een fijne verjaardag toe;wij huiven morgen met zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzijn allen een glaasje de buurtjes xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 09 November 2008 - 19:49

Wilfred & Francine:

We hopen dat de stewardessen je vandaag extra goed verwennen! Goeie vlucht terug.