Downtown Disney,
Door: Francine
Blijf op de hoogte en volg Nora
20 Juni 2009 | Verenigde Staten, Orlando
Terug naar de villa, want we hadden zin om in het zwembad te dompelen. Lekker samen in de Jaccuzi met een pilsje en een wijntje erbij. Wat wil je nog meer?
Nog even lekker van de avond genieten en dan weer naar bedje toe.
Groetjes uit Orlando!
Nora Marco Francine en Wilfred.
20 Juni 2009 - 08:41
Riesjel:
goed bezig!!!!!!! -
20 Juni 2009 - 11:15
Rob:
Igor, heitse ligt tussen Huer, Leivere en Boaxem. Waar blijf je nou? -
20 Juni 2009 - 12:31
Nathalie:
Och, Marco en Nora als ik die foto's zie... Ben echt jaloers. Sta al 2 dagen met koffer en beautycase buiten op Igor te wachten, tevergeefs... Buren denken dat ik gek ben geworden.
Jullie nog heel veel plezier met je vrienden en ik ga nog even buiten op Igor en Rob zitten wachten... (hebben ze eigenlijk mijn adres wel??) Groetjes Nathalie -
20 Juni 2009 - 23:31
Wilfred En Francine :
Ha! Jammer genoeg zijn wij weer terug in Ohio. De vlucht was volgens schema en om 6 uur waren we weer in Napoleon. Genieten jullie nog maar lekker van jullie luxe villa. We missen het bubbelbad nu al. Het is hier trouwens ook erg warm. Zweet zweet. -
21 Juni 2009 - 11:12
Marco En Nora:
Het weer wordt de komende dagen erg slecht in Orlando. Veel regen en lagere temperaturen. We zijn dus blij dat we deze morgen vertrekken naar Atlanta waar het weer beter is :o) We moeten vandaag ongeveer 10 uur in de auto zitten dus we vertrekken vroeg. Het is nu 6:30 AM nog even alles checken / inpakken en dan rijden richting de grens van Georgia. We houden jullie op de hoogte!
Francine en Wilfred, tot volgende week!!! -
21 Juni 2009 - 16:48
Helga,Jan,Bart&Laura:
Hoi Marco&Nora,geniet lekker van deze vakantie.Zo te zien op te foto's lukt dat jullie uitstekend.Bart is geslaagd voor de HAVO en we hebben jullie groenbak even geleend ;-) .Veel plezier verder en tot ziens.Groetjes Familie Ponte -
21 Juni 2009 - 23:14
Nora & Marco:
Na 10 uur rijden zijn we dan eindelijk in Atlanta aangekomen. Gaan last van het drukke verkeer. Het temperatuurmetertje in de auto gaf een buitentemperatuur van 103F aan.... Een graad of 36/37? Lekker warm dus in Atlanta....
We lopen zometeen nog even door het centrum (we hebben een hotel midden in het centrum) opzoek naar het CNN hoofdgebouw....willen we wel even gaan bekijken. Daarna nog lekker even gaan eten en dan weer terug naar het hotel. Morgen wordt ook weer een lange dag met een bezoekje aan Jack Daniel's Whiskey distillery.... daarna door naar Nashville... We houden jullie op de hoogte!! Groetjes Marco & Nora -
22 Juni 2009 - 00:42
Wilfred & Francine:
Lange rit dus. Wij hebben alles weer op orde. De was ligt weer gestreken in de kast, het gras is gemaaid en 't is hier Orlando-warm. Morgen maar weer eens aan het werk :-( -
22 Juni 2009 - 06:29
Igor:
Ben al een dag of 4 in America op de markt en ik kan Marco en Nora niet vinden.
Ik kwam daarnet Jack Poels tegen, maar ide had ook geen gasten in een Vila met een Tahoe gezien. Snap er niks van...
Ik wil iedereen die mee wil best nog even komen op pikken, maar volgens mij worden we bedonderd. Het is in America helemaal niet zo mooi als Marco, Nora, Francine en Wilfred ons willen doen geloven. Geen Mickey Mouse, geen strand, geen bubbelbad...NIX
ik denk dat ik maar naar huis ga...