Elvis is alive! - Reisverslag uit Memphis, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu Elvis is alive! - Reisverslag uit Memphis, Verenigde Staten van Nora Yahya - WaarBenJij.nu

Elvis is alive!

Door: Marco

Blijf op de hoogte en volg Nora

28 Juni 2009 | Verenigde Staten, Memphis

Op de tweede dag in Memphis hebben we de shuttle naar downtown genomen. Op Beale Street (www.bealestreet.com)is het altijd feest. Je vindt hier de club van BB King en nog vele andere bekende clubs en restaurants. Wij bleven plakken bij Club 152 waar we ons even goed hebben laten verwennen. Er was zelfs een live optreden van de enige echte Elvis!! Alle klassiekers kwamen voorbij.... van Jail House rock tot Are you lonesome tonight.... lalala heel leuk :) Een aantal Corrona's / Buds / Long Island Teas later bestelde we wat lekkers te eten zodat we nog eventjes konden blijven hangen.... kei gezellig! Om 22:30 kwam de shuttle ons weer oppikken en 30 minuten later kwamen we weer aan bij ons hotel. Zo.... alweer een dagje voorbij met leuke dingen, veel lol en vooral lekker weer! later meer...

• 28 Juni 2009 - 14:09

Wilfred & Francine:

Gezellig hoor. Tot zo!!

• 29 Juni 2009 - 06:43

Igor:

Sjiek hey!!! En waar gaat de reis nu naartoe?

Vraagje: Zie Wilfred en Francine "tot zo..." zeggen, gaan we nu weer allemaal jullie kant op?

• 29 Juni 2009 - 06:43

Igor:

Moet ik dan Rob enzo weer ophalen?

• 29 Juni 2009 - 15:04

Wilfred & Francine: